21.4 C
Budapest
2020.szeptember.19, szombat.

Nem mondod, de jó! 4 csillagjegy szülötteinek nem lesznek anyagi gondjai, 2020 az ő évük!

Vannak olyan csillagjegy -nem egy, négy is- akik hajlamosak a sikerre, különösen fontos az életükben a pénz, a jólét. A pénz ugyan nem boldogít, -mondják- de szükséges a mindennapi élethez. Az alábbi négy csillagjegy szülöttei nem tudják -vagy elfelejthetik- mit jelent az anyagi probléma.

Kos

Gazdag leszel, született vezető vagy. Nem szeretsz másoknak dolgozni ezért saját vállalkozást indítasz. Lehet, hogy hosszabb időbe telik ameddig a vállalkozásod beindul, de megéri mert te mindent elkövetsz azért, hogy sikeres legyen. Bizonyosodj meg arról, hogy komolyan veszed a vezetői feladatot, mindaddig amíg igazából a saját magad főnöke leszel.

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
erős felhőzet
21.4 ° C
21.7 °
21 °
30 %
2.1kmh
52 %
szo
23 °
vas
26 °
hét
26 °
ked
28 °
sze
28 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×