25.6 C
Budapest
2020.július.09, csütörtök.

Fogyózol, akkor most jól figyelj! —  “Lassú főző”, a konyha csodája

Az ételek alacsony hőfokon, 70-90 ºC-on, tehát forráspont alatt párolódnak és ezáltal az összes vitamin megmarad a hozzávalókban. Napjainkban a lassú főző eljárás az egészséges táplálkozásban, illetve egyes fogyókúrás programokban egyre fontosabb szerepet kap.

  • Egy izgalmas főzési technika,
  • miért jó, 
  • hangsúly az időn és a folyadékon,
  • mexicói csirke
  • Slow Cooker
- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
szórványos felhőzet
25.6 ° C
26.7 °
24 °
57 %
4.1kmh
33 %
csü
29 °
pén
32 °
szo
31 °
vas
21 °
hét
24 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét
- Hirdetés -

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×