21.4 C
Budapest
2020.szeptember.19, szombat.

Fogyózol, akkor most jól figyelj! —  “Lassú főző”, a konyha csodája

Az ételek alacsony hőfokon, 70-90 ºC-on, tehát forráspont alatt párolódnak és ezáltal az összes vitamin megmarad a hozzávalókban. Napjainkban a lassú főző eljárás az egészséges táplálkozásban, illetve egyes fogyókúrás programokban egyre fontosabb szerepet kap.

  • Egy izgalmas főzési technika,
  • miért jó, 
  • hangsúly az időn és a folyadékon,
  • mexicói csirke
  • Slow Cooker
- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
erős felhőzet
21.4 ° C
21.7 °
21 °
30 %
2.1kmh
52 %
szo
23 °
vas
26 °
hét
26 °
ked
28 °
sze
28 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×