21.4 C
Budapest
2020.szeptember.19, szombat.

Kóbor János, Benkő László és az egészség —  Forever Omega!

A rockzene barátai itthon és Európa szerte  egyaránt várják, hogy  az Omega a pandémia után végre visszatérjen a koncérszínpadokra. 

Újratöltés alatt az Omega motorja

Az RTL Klub Fókusz című magazinjának stábja az Omega frontemberét, Kóbor Jánost kereste fel, hogy egészségi állapota mellet a közel 60 éves zenekar terveiről is kérdezze.
Kóbor elmondta, hogy a koronavírus szerencsére közvetlenül nem érintette zenésztársait és munkatársait.
“Benkő László kálváriája folytatódik, de ennek sincs köze a koronavírushoz” – tette hozzá. – “Az ő állapotát rengeteg egyéb tényező befolyásolja, de ha végre bemutathatják az Omega Testamentumot és kezdődnek a koncertek, ő biztosan ott lesz.”
A riport közben telefonon felhívták Benkő Lászlót, aki ismét kórházban van. Kóbor örömmel állapította meg, hogy a zenész érezhetően egyre jobb állapotban van.
Ahogy Benkő mondta, “most ez már rendben van”, de a felépülés fokozatos lesz. Pár napot még biztosan a kórházban kell töltenie.

Sok éves harc ez már

omega
Régi csibészek

A Fókusz szerkesztői emlékeztetnek: 2018-ban robbant a hír, hogy Benkő László súlyos beteg. A májrákot legyőzte, de tavaly év végén ismét daganatot találtak, emiatt azonnal műteni kellett. Idén tavasszal pedig ismét kórházba kellett vonulnia, gyomorpanaszokkal. Erre utalt a telefonbeszélgetésben Benkő László: “most ez már rendben van”.

Végezetül azt se felejtsük el, hogy a zenekar szólógitárosa Molnár György (Elefánt) is sikeresen küzdött meg a rákkal, így remélhetőleg némi szerencse tőle is ragad Benkőre. Portálunk együtt szurkol a rajongókkal: Forever Omega!

Ezt se hagyd ki!

adu

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
erős felhőzet
21.4 ° C
21.7 °
21 °
30 %
2.1kmh
52 %
szo
23 °
vas
26 °
hét
26 °
ked
28 °
sze
28 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×