25.6 C
Budapest
2020.július.09, csütörtök.

Donald Trump össze-vissza beszéde már az emberi életre is veszélyes! 2.0

Ahogy arról hétfőn az IgenDe is beszámolt, Trumpa elnök koronavírus járványügyben annyira elvesztette a fejét, hogy összevissza beszél. Tegnap még arról számoltunk be, hogy az elnök esküszik, és maga is szedi “megelőzés céljából” a hidroxi-klorokint, mára viszont abbahagyta. Ki érti ezt?

“Abbahagytam, épp most hagytam abba”

Donald Trump már nem szed hidroxi-klorokint – ezt maga az amerikai elnök jelentette be egy jobboldali televíziónak adott hétvégi interjújában, amely hétfőn kapott országos nyilvánosságot.

- Hirdetés -

“Abbahagytam, épp most hagytam abba” – mondta Trump a Sinclair televíziónak, hozzáfűzve, hogy semmi baja nem lett a vitatott gyógyszertől.
“Még itt vagyok” – tette hozzá.
Az amerikai elnök május 18-án mondta el a médiának, hogy pár héttel korábban hidroxi-klorokint kezdett szedni azért, hogy ha megfertőződne az új típusú koronavírussal, akkor enyhébb tünetekkel kelljen csak megbirkóznia.
Nancy Pelosi demokrata párti házelnök akkor a CNN hírtelevíziónak nyilatkozva kiemelte: ő nem használna olyan szert, amelyet a tudósok nem javasolnak. Trumpnak is melegen ajánlotta, hogy hanyagolja ezt a gyógyszert.
“Különösen a súlycsoportja, mondjuk úgy, a kövérsége és az életkora miatt” – fogalmazott a 80 éves házelnök a 73 éves elnökről.

Mi is ez a gyógyszer amire Trump esküdött?

adu

A hidroxi-klorokint malária és egyes súlyos autoimmun betegségek – mint például a reumatoid artritisz vagy a lupusz – kezelésére adják. Noha az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet (FDA) az esetleges súlyos mellékhatásai miatt nem tanácsolja az új típusú koronavírus okozta Covid-19 nevű betegség kezelésére, több amerikai kórházban használják, közismert színészeket és közéleti személyiségeket kezeltek az orvossággal.
Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) hétfőn jelentette be, hogy felfüggeszti a hidroxi-klorokin klinikai vizsgálatait.

- Hirdetés -

Ezt se hagyd ki!

adu

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
szórványos felhőzet
25.6 ° C
26.7 °
24 °
57 %
4.1kmh
33 %
csü
29 °
pén
32 °
szo
31 °
vas
21 °
hét
24 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×