21.4 C
Budapest
2020.szeptember.19, szombat.

Bruce Willis és Demy Moor lánya, Rumer megmutatja nem semmi alakját

A két sztár lányai közül most foglalkozzunk csak a gyönyörű Rumerrel. Barátai sokan állítják, hogy olyan sportos, mint akinek gyerekkorában a fejére esett egy sportlexikon. Tény ami tény, a lány alakja meggyőzően látszik alátámasztani a megállapítást.

Csak pozitívan

A 31 éves Rumer egészen kitűnően néz ki a legutóbb közölt szelfijén. A fiatal színésznőnek a legutóbbi években ragyogott fel igazán a csillaga, hiszen nemcsak a világsikert aratott Hollywood című filmben játszott de nagyon sikeresen mutatkozott be a Chicago című Broadway-musical főszerepében is New Yorkban.

Ezek után az ember el sem képzelné, hogy még ő is lehet olykor a saját képét nézve negatív, pedig erről tanúskodik a fotó alá írt szövege:

“Amikor belenézünk a tükörbe, vagy egy fotónkat vizsgáljuk, egyből a hibáinkat vesszük észre ahelyett, hogy az egyedi vonásainkat dicsérnénk. Miután elkészítettem magamról ezt a képet, próbáltam a pozitív dolgokat meglátni a tökéletlenségek helyett. Tudatosítottam magamban, mennyit is tesz értem a testem, és hálát adtam ezért” (FEMINA)

Rumer útja

A színésznő anyja oldalán tűnt fel először mozivásznon 7 éves korában a “Most és akkor” című filmben, pályája azóta is egyenletesen ível felfelé.

Ezt se hagyd ki!

Mars

 

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
erős felhőzet
21.4 ° C
21.7 °
21 °
30 %
2.1kmh
52 %
szo
23 °
vas
26 °
hét
26 °
ked
28 °
sze
28 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×