21.4 C
Budapest
2020.szeptember.19, szombat.

Rájár a rúd Oszter Sándor családjára, most a felesége karambolozott —  nem nyílt ki a légzsák

Oszter Sándor felesége Failoni Donatella zongoraművésznő, balatonrendesi házából kocsival indult a faluba vásárolni, de útközben karambolozott, nem is akárhogyan!

Még most is nagyon ideges vagyok!-mondta a Blikknek Faikoni Donatella. Nem szoktam magam tehetetlennek érezni, de most kétségbe vagyok esve.  Már végeztem a kisboltban, vidáman tartottam hazafelé, majdnem otthon voltam, amikor egy huszonéves fiatalember nem adta meg a jobbkéz-szabály szerinti elsőbbséget. Hiába tapostam a fékbe, nagyon megrémültem, mert láttam, baj lesz. Össze is ütköztünk. Óriási szerencsém van, hogy nem esett bajom, mert a légzsákok valamiért nem nyíltak ki – idézte fel Oszterné, aki remegő lábakkal, ám épségben szállt ki az összetört autóból, majd rendőrt hívott.

oszter

Az autóm rettenetesen nézett ki, folytatódik a cikk,de úgy láttam, a motorjának nem esett baja. A rendőrök figyelmeztettek, nagyon lassan, óvatosan menjek vele haza – mesélte Donatella. – Nagyon hálás vagyok az autószerelőmnek, aki olyan karosszérialakatost ajánlott, aki intézi a biztosítást és trélert is szerzett, hogy elszállítsák az összetört kocsit. Mindig akad segítség, a bajban kiderül, kikre számíthatok.

Az utóbbi évek több balesete is volt  Donatellának

2017-ben már volt egy hasonló balesete Oszter Sándor feleségének, akkor Budapesten, erről így irt a Story:

” Úgy tudjuk, Failoni Donatella egy pohár bort ivott és a sarki közértbe igyekezett tojásért, amikor az Istenhegyi útnál hirtelen lefékezett előtte egy másik autó, aminek nekikoccant. Hiába ismerte el, hogy ő a hibás, a férfi rendőrt hívott. Így derült ki, hogy ivott egy keveset, ezért bevonták a jogosítványát.”

Három éve a ház falára kúszó növényt metszette, amikor megcsúszott, és a párkány pereméről a földre zuhant. Órákig feküdt ott magatehetetlenül, mire egy oda látogató ismerőse rátalált, mentővel szállították kórházba. Akkor hat bordája eltörött. Egy évvel később méhcsípéstől kapott súlyos allergiás rohamot és éppen nem volt otthon az ellenszerként használatos injekció, akkor is azonnali orvosi segítségre volt szükség.

Oszter Sándor:

Az volt az első kérdésem: jól van-e? Megbeszéltük, hogy pénteken viszek neki egy másik autót, mert nem maradhat hetekig közlekedési eszköz nélkül egyedül a hegyen – mondta a színész.

Ezt se hagyd ki!

Oszter

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
erős felhőzet
21.4 ° C
21.7 °
21 °
30 %
2.1kmh
52 %
szo
23 °
vas
26 °
hét
26 °
ked
28 °
sze
28 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×