28.2 C
Budapest
2020.július.09, csütörtök.

Csepregi Éva: jobb, ha nem börtönként éljük meg a karantént

A koronavírus-járvány miatt szinte minden művésznek nehéz időszak a mostani, nem lehet például koncertezni se’, de Csepregi Éva azért élvezi, hogy otthon lehet. A Neoton Família tagja, korábban is azt mondta, jobb, ha nem börtönként éljük meg a karantént, hanem egyfajta lehetőségként.

Csepregi Éva szerint legfontosabb a napi rutin

Az énekesnő ragaszkodik ahhoz, hogy a mindennapjaiban meglegyen a rutin, tornázik is, hogy fitt legyen, mire visszatérhet a színpadra.

- Hirdetés -

“Három éve lakom itt, és mivel mindig úton voltam, keveset tudtam itthon lenni. Most ismerem ki a lakást, rakodok, pakolok, főzök. Arra vigyázok, hogy legyen meg a napi rutin. Ezt komolyan veszem, mert ha lustulok, arra gondolok, mi lesz, ha holnap fel kell menni a színpadra? Fittnek kell lennem, ezért mindig tornával kezdem a napot, aztán takarítok, főzök, már elég jól visszarázódtam. Vettem magamnak egy szintetizátort, azon elevenítem fel azt, ami a zongorázási tudományomból megmaradt” – mondta a Borsnak Csepregi Éva.

“Nincs mese, csinálni kell. Most magamtól fogok hozzá, és kiegészítem egy kis szobabiciklizéssel. Azt is úgy bírom ki, ha közben nézem a History Channelt. Most van idő tévézni. Olvasok, sorozatokat nézek. De van, hogy erőt veszek magamon, és a lakópark környékén sétálok maszkban. Élvezem, hogy tavasz, nyár lett. Tervezzük a jövőt, dalokat írunk, a Maradj otthon! fesztiválra a YouTube-ra. A legizgalmasabb, hogy a Nyár van dalunkat felvettük karanténban, és a lézeres csapatunk, akik egy hangárban felépítettek egy színpadot, oda kivetítenek minket LED-falakra, úgy, hogy közben megy a lézershow. Próbáljuk kitalálni, milyen lesz a jövő – tette hozzá a Neoton sztárja, aki térdműtétje után különült el szentendrei otthonában, segítségére a fia, Dávid és annak menyasszonya van.” Írta meg a Blikk a Bors nyomán.

- Hirdetés -

Ezt se hagyd ki!

krumpli

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
28.2 ° C
28.3 °
28 °
45 %
5.1kmh
12 %
csü
29 °
pén
32 °
szo
31 °
vas
21 °
hét
24 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×