22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Doktor Szöszi 3!

Időnként szóba kerül a Doktor Szöszi folytatása, ami nem véletlen: mindkét film hatalmas siker volt, a rajongók pedig nem felejtenek, és nagyon, de nagyon várják az esetleges új részt…

Újra felcsillanhat a rajongók szeme

az Entertainment Tonight-nak adott interjújában Luke Wilson a Doktor Szöszi folytatásáról beszélt: bár a színész nem mondott konkrétumokat, nagyon, de nagyon izgatottnak tűnt az ötlettel kapcsolatban.

- Hirdetés -

Wilson játszotta Emmett Richmondot, Elle Woods jóképű és okos szerelmét mindkét filmben. Luka Wilson a műsorban elárulta, hogy ugyan nem beszélt még erről Reese Witherspoonnal, de tisztában van azzal, hogy sokat pletykálnak a folytatásról.
Nincs hivatalos dolog még a jövővel kapcsolatban, de imádnám, ha lenne következő rész,  hiszen az a karakter, amit Reese játszott, imádnivaló volt, igazi ikonikus főszereplő lett belőle!

Doktor Szöszi is öregszik!

doktor szöszi

Nem egészen világos milyen titokról beszél a színész, hiszen  a 43 éves színésznő és Marc E. Platt producer egy ideje már azt tervezgetik, hogy nem csinálnak titkot Doktor Szöszi életkorából: pont azt akarják bemutatni majd a harmadik részben, hogy már nem egy egyetemről frissen kikerült, csupa pinkbe öltözött naiva, hanem egy negyvenes nő, aki persze még most is ugyanolyan optimista és céltudatos, mint korábban volt.

- Hirdetés -

“Szeretném felfedezni, hogy az öregedés mit jelent ennek a karakternek, hogyan érinti meg az idő múlása, a ma divatos ötletek, a dolgok fejlődése vagy épp egy helyben maradása.”

Ugyanakkor Witherspoon saját bevallása szerint egy kicsit tart attól, hogy akik a 2001-es Doktor Szöszit akarják viszontlátni az új filmben, azok lehet, hogy csalódni fognak, így okosan kell megcsinálni a harmadik részt.

Ezt se hagyd ki!

Doktor szöszi

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×