22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

A igazán szerencsés csillagjegyek közül 3

A most következő csillagjegyek szülötteinek attól függetlenül, hogy csak pihennek egész nap vagy szorgalmasan dolgoznak mindig van pénzük. A lehetőségek váratlanul bukkannak fel a számukra, szerencsések az üzleti életben, sikerül úgy pénzt keresniük, hogy csak azzal foglalkozzanak amit szeretnek csinálni.

Csillagjegyek Kostól, Skorpióig

Kos

A Kos csillagjegy szülötte makacs és büszke, de mindig szervezett és kitartó, sok mindenért panaszkodhat, de pénzhiány miatt soha sem. Számára a kényelmes pénzügyi helyzet nagyon fontos ezért mindent megtesz azért, hogy pénz legyen a számláján. A meglepő viszont az, hogy mindezért nem kell túlságosan megerőltesse magát, mert a dolgok mindig úgy sikerülnek, hogy elérje a céljait. A Kos jegy szülötteinek sikerül kisebb vagyont összegyűjteniük abban az életkorban amelyről más emberek csak álmodnak. E jegy szülöttei tartani fogják ezt a ritmust még akkor is, ha már meg van mindenük ami szeretnének, egyre több pénzt fognak keresni nagyobb megerőltetés nélkül. Azt, hogy mindezt hogyan csinálják csak ők tudják.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×