28.2 C
Budapest
2020.július.09, csütörtök.

Kikényszerített pihenés—  Cseppenként, a vámpírok titkos harcai (folytatásos regény 9. rész)

Loxus valami különös gyengeséget és szédülés érzett ami megállásra késztette. Éppen, hogy el tudott vánszorogni egy padig és már le is rogyott. Ilyesmit legutóbb akkor érzett, amikor valami rossz vér megmérgezte. Talán most is segít egy kis pihenés gondolta.

Felismerve a tünetet, azonnal végiggondolta, mit fogyasztott az elmúlt két napban, és őt magát is megdöbbentette a felismerés, hogy az alkoholista hídmesteren kívül csak azt az egyetlen lányt, akit demonstrációból vitt Famulushoz.
Érezte, ez nem mehet így tovább, hiszen sok mindent megengedhet most magának, de a fáradtság és az ebből származó figyelmetlenség luxusát egészen biztosan nem. Tervszerűen kell működnöm – motyogta maga elé. Amíg arra várt, hogy az ereje visszatérjen, valami olyasmit tett, amit eddig soha: alaposan szemügyre vette környezetét, ami eddig azért sem mondott semmit, mert nem volt része létének, most viszont idegei rejtekén már készült a nappal elbitorlására és így, ha öntudatlanul is, de bele kezdett várható új élettere feltérképezésébe.

- Hirdetés -

Akkor ismerkedjünk! – suttogta szinte önmagának. Végigjáratta tekintetét a gesztenyefákkal alaposan beültetett téren, és megakadt a tekintete egy szobron, vagy mifenén, szörnyű volt, de hát mit várhat – gondolta- egy olyan stílustól, aminek még saját neve sincs, csak úgy emlegetik: posztmodern, ebbe aztán minden belefér, még ez a borzalom is. Tekintete visszatért a sok tíz éves gesztenyefákra, amik szinte tökéletesen eltakarták a sötét éji eget.
A fasor végén jól látszottak a város dómjának tornyai, amik mint ősi falloszok törtek az ég felé. Neki és társainak semmi problémája nem volt a vallásokkal azon kívül, hogy nem hitt a spirituális létben, ám tudta, a hívők vallásos borzongása sokat segít a fajtájának, hiszen az elterjedt hiedelmeknek köszönhetően csak nagyon elszánt emberek törnek az életükre, azok is olyan bonyolultan, hogy attól már eleve bukásra vannak ítélve fokhagymáikkal, feszületeikkel, szenteltvizükkel, na meg „durr, a szívbe” karóikkal. Miközben gondolkodott, szinte észre sem vette, hogy lassan visszatért az ereje. Azonnal egy divatos diszkó felé vette az irányt, jól tudta, hogy ott gyönyörű, jóvérű és a legfinomabb drogokkal felturbózott fiatalokat talál.

Vadászat mint aktív pihenés

pihenés

Ahogy odaért céljához, leült szokott helyére a pult sarkán és látszólag szórakozottan szemlélődött, ám belülről lázasan, vizslatva kereste a legmegfelelőbb prédát. A szeme végül megakadt egy csodálatos, valódi vörös hajú lányon és annak tökéletes alakján. A kiszemelt egyedül táncolt, csukott szeme jelezte, hogy részint nagyon élvezi, amit csinál, részint viszont már jócskán rásegített az est hangulatára némi anyaggal. Persze, persze, de csak annyival, – állapította meg a szakértők tökéletes biztonságával Loxus – hogy hamarosan szüksége lesz egy újabb löketre, aminél jobb alkalom nem is létezik – mosolygott magában a vámpír és nem tévedett, mert a lány alig néhány perc múlva kecsesen ellibegett egy kijárati ajtó felé, ami a sikátorra nyílt.
– Hogy hívnak? – kérdezte a tőle telhető legkedvesebb hangján, mert nem akarta, hogy az ijedtség megkeserítse a csodásnak ígérkező vér izét az utcán tablettákat válogató lányt Loxus.
– Praya vagyok, felelte az, és látszott rajta, hogy most bárkivel a legcsekélyebb félelem nélkül állna szóba, de mire kétszavas mondata végére ért, már úgy érezte, két forró tű hatolt be a vénájába. Persze tévedett.
Loxus ennek a táplálkozásnak megadta a módját, ellentétben az utóbbi napokéval. Ahogy a lány kimondhatatlanul selymes vére kezdett szétáradni testében, egyre jobban kívánta azt, ám mint gyakorlott kéjenc, tudta, meg kell néhány percre szakítania a folyamatot ahhoz, hogy amikor újra kezdi, még édesebb legyen az érzés. A lány vergődése csak tovább fokozta kielégülésbe torkolló vágyát, majd amikor áldozata teste élettelenül ereszkedett meg, ő maga érezte, hogy feltöltődve vághat neki vállalkozása további részének.

- Hirdetés -

Indulóban még visszanézett Praya élettelen testére, amiről persze tudta, hogy alig néhány perc múlva megébred egy vadonatúj, és számára kezdetben ismeretlen életre, de valahogy érezte, nincs mitől félteni, mert nagyon rövid idő alatt rájön új létformája csodáira és azokat is ugyanúgy élvezi majd, mint azt az életet, amit eddig élt, vagy ha a drogra gondolt, inkább csak menekült előle. Csodálkozva állapította meg, hogy talán egyetlen eddigi áldozatának sem állt ilyen jól az új, légiesen áttetsző fehér bőrszín, azaz a halál, mint Prayának.

Előző részek

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
28.2 ° C
28.3 °
28 °
45 %
5.1kmh
12 %
csü
29 °
pén
32 °
szo
31 °
vas
21 °
hét
24 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×