21.4 C
Budapest
2020.szeptember.19, szombat.

Útmutató 5 pontban a makacs gyerekek kezeléséhez

A gyerekek általában makacsak, ez sok esetben problémát okozhat, ha nem kezeljük idejében. Hogy mikor van itt az idő? – minél előbb, annál hatékonyabb a “kezelés”.

Egy jól ismert specialista Emma Jenner a gyerekek viselkedésével foglalkozik a “Take Home Nanny” című műsorban, ott hallhattuk tőle, hogy mi az az 5 súlyos hiba, amit a szülők elkövetnek gyermekük nevelése közben.

1. Félsz a gyerektől

Amikor a gyerek egy másik bögréből akarja meginni a tejet, a szülők pedig sietve keresnek egy másik bögrét, mert attól félnek, hogy a gyerek sírni kezd és nem fog enni. Ez nagy hiba. Miért kell egy szülőnek félni? Kellene hagyni sírni őt, nem kell mindent teljesíteni. Gondolkodj el azon, hogy milyen következménye lesz annak, ha a gyereknek mindent megengedsz csak azért, hogy ne sírjon.

2. Ilyenek a gyerekek

Ha tolerálod a gyerek viselkedését azzal, hogy azt mondod: ilyenek a gyerekek, akkor nem lesz felelősségtudatos. A gyerekek lehetnek tisztelettudóak, jól neveltek és lehet őket fegyelmezni. Azt hiszed, hogy egy gyerek nem képes arra, hogy elpakoljon az asztalról anélkül, hogy te ezt kérd tőle? Ha nem fogod hozzászoktatni, akkor a gyerek sohasem fogja megtanulni. Emma szerint egy kicsit szigorúbbnak kell lennünk és akkor “szemünk fénye” tudni fogja, hogyan kell viselkedjen.

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
erős felhőzet
21.4 ° C
21.7 °
21 °
30 %
2.1kmh
52 %
szo
23 °
vas
26 °
hét
26 °
ked
28 °
sze
28 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×