22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Hölgyeim, íme a kényelmes netes párkeresés 5 aranyszabálya

A netes párkeresés társadalmi stárusza az utóbbi évtizedbe hatalmasat javult. Sokaknak kiderült, hogy ezzel határ a csillagos ég, ám ha nem  vigyázol tüske is lehet belőle a körmöd alatt, ezt  segítünk most elkerülni. Erre az 5 dologra figyelj, és hajrá!

1. A netes párkeresés kezdetén le az előítéletekkel!

“A társkeresőkön hazug, perverz férfiak fognak zaklatni, nekem erre nincs szükségem!” – halljuk sokszor a nőktől, és bár kétségtelen, hogy ilyen alakok is megtalálhatóak ezeken az oldalakon, fontos hozzátenni, hogy bizony normális gondolkodású és viselkedésű férfiakat is lehet találni. Ne felejtsük el, online is hús-vér emberek vannak “a vonal” túloldalán, hacsak nem gondoljuk azt, hogy a való életben is minden férfi hazug, akkor itt sem kell ezt feltételeznünk. A jó hozzáállás fontos, ha már rászántuk az időt a regisztrációra, a profil kitöltésére, és a képek feltöltésére, ne temessük előre az egészet!

- Hirdetés -

2. Szűkítsd a kört!

Ma már rengeteg különböző “célcsoportra bontott” társkereső közül választhatunk: Van társkereső diplomásoknak, 40 év felettieknek, egyedülálló szülőknek, fiatal felnőtteknek, stb, stb. Ha van elképzelésed arról, hogy milyen korú-hobbijú-státuszú férfit keresel, érdemes ehhez passzoló oldalra, oldalakra regisztrálni.

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét
- Hirdetés -

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×