22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Hamisította-e a Holdra szállást a NASA-nak Stanley Kubrick filmrendező?

Ahogy arról egyik előző cikkünkbe mi is írtuk, elképzelhetetlen mennyiségű konteo kering az  1969-es holdra szállás körül. A legtöbb elmélet megemlíti a világhírű rendező Stanley Kubrick nevét is, akinek lánya végül egy twitter bejegyzésben öntött tiszta vizet  a pohátba.

Mit mondanak a szkeptikusok?

A legtöbb szkeptikus szerint a világ 1969-ben nem állt még készen a nagy kalandra. Az USA akkori vezetése azonban úgy vélte jót tenne az ország öntudatának, na és a NASA pozíciójának az szovjetekkel vívott űrversenybe ha megvalósítanák a néhai Kennedy elnöknek még az évtized elején tett elhamarkodott kijelentését:  1961. május 25-i kongresszusi beszédében John F. Kennedy amerikai elnök megígérte, hogy

- Hirdetés -

Az Egyesült Államok még az évtized végéig embert juttat a Holdra, és az asztronautát „onnan biztonságban vissza is hozza”. Ez a bejelentés volt az Apollo-program nyitánya.

 

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×