28.2 C
Budapest
2020.július.09, csütörtök.

YouTyúk! – Bérelj tyúkot a neten, ami aztán csak neked tojik!

Nem csalás és még csak félre sem olvasta! Ebben a koronavírus-sújtotta időben sem kell nélkülöznie a friss, a tenyésztőtől közvetlenül az Ön konyhájába érkező tojást.

A YouTyúk

Szerencsére ma már online is van lehetőség jó minőségű, ellenőrzött forrásból, szabad tartásból származó tyúktojás rendelésére. Pontosan erre:

- Hirdetés -

a keresleti oldal és a vidéki gazdák összekötésére vállalkozott a Balogh Ákos alapította YOUTYÚK.

A kezdeményezéshez csatlakozó gazdák vállalják, hogy csak szabad tartású, hormonok és antibiotikumok nélkül nevelt, saját termelésű takarmánnyal etetett tyúkok tojását kínálják, így az áru garantáltan nyomon követhető és ellenőrzött forrásból származik.

“Válassz gazdát, foglalj tyúkot!”

A YouTyúknál jelenleg négy családtól lehet tojást rendelni:

- Hirdetés -
  • a kerekegyházi Varga család,
  • a győrsági Rácz család,
  • az ócsárdi Keserü Zoltán,
  • a nagyberényi Laci és Virág Portájának bemutatkozója is megtalálható az oldalon.

A kiválasztott gazdáktól néhány kattintással előfizethet az ember a tojásokra

A minimálisan rendelhető mennyiség heti 10 tojás, és legalább 4 hetes időtartamra szól az előfizetés, ez felfelé tetszőlegesen módosítható.

Az oldalon szereplő kalkulációban

egy tyúknál heti 5 darab tojással számolnak, ezért heti 10 tojáshoz minimálisan 2 tyúk bérlése szükséges, annak költségeivel együtt.

40 darab tojás ára így 2820 forint,

amely garantálja a megbízható minőséget és a frissességet a vásárló számára, és a biztonságos tartást, valamint a fennálló költségek fedezését a gazda számára.

A tojás átvehető budapesti átvevőpontokon, de a fővároson belül házhoz is szállítják, melynek díja alkalmanként 1690 forint.

A rendelési határidő és az azt követő szállítás időpontja mindig fel van tüntetve az oldalon,

a szállító pontos érkezéséről értesítést is kap a rendelő. A webáruházban tesztjelleggel most házi készítésű termékek, többféle sajt is kapható, ezeket csak házhoz szállítással lehet rendelni.

Vidéki kitekintő….

A fővárosi agglomerációt is ellátja házhoz szállított tojással és más szezonális, közvetlenül a termelőktől származó friss áruval többek között a Falufood vállalkozása, sőt, több környező településre a Kifli.hu is szállít ki YouTyúk-tojásokat. Vidéken pedig számos vállalkozás, kistermelő is biztosít helyben jó minőségű árut, így érdemes mindig először lokálisan, akár őstermelői, közösségi piacokon tájékozódni a lehetőségekről.

 

YouTyúk! - Bérelj tyúkot a neten, ami aztán csak neked tojik! 1

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
28.2 ° C
28.3 °
28 °
45 %
5.1kmh
12 %
csü
29 °
pén
32 °
szo
31 °
vas
21 °
hét
24 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×