22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Nagy Bandó András: félek az oktalan és értelmetlen haláltól!

Nagy Bandó András feleségével és kislányával hetek óta önkéntes karanténban él. “Bevallom, félek az oktalan és értelmetlen haláltól. Ez a vírus orvul támad és viszi el azokat, akik még élhetnének, élhettek volna” – nyilatkozta a BEST-nek.

Korábbi műtétje miatt veszélyeztetettnek számít

A pacemaker eszembe sem jut, inkább az adott kor, a 72 évem, amelyet eddig simán kevesebbnek tudtam, és éreztem, hiszen sportosan, egészségesen élek, azaz tartósítom magam. Azért vagyok inkább veszélyeztetett, mert a pár nap múlva tíz éves kislányomat, Gvendolint szeretném együtt fölnevelni a párommal, Ritával. Szó szerint kötelességem életben maradni.

Az ismert író-humorista Facebook-oldalán és a YouTube-on olyan tartalmakat oszt meg, amelyek az otthon maradás fontosságára hívják fel a figyelmet. Szórakoztatni és segíteni szeretne általuk az embereknek, ebben a nehéz időszakban.

 

Nagy Bandó András: félek az oktalan és értelmetlen haláltól! 1

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét
- Hirdetés -

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×