22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Freddie Mercury és Elton John után, felkészül: Whitney Houston

Hollywood próbálkozásai élő és halott sztárjai életrajzának megfilmesítésére rendre silány, ám a közönségnek mégis csak tetsző eredménnyel jár. Ezek között a filmek között is külön csoportot képeznek a rocklegendák, akiknek az életfilmjeit rendszeresen karriertörténetük hatja át, nem ritkán annak csúcsán befejezve. A hírek szerint a tragikus sorsú Whitney Houston lehet a következő áldozat.

A sztárhalál Hollywood egyik sikerágazata

Régebben készült alkotások közül érdemes megemlíteni az 1987-ben készült La bamba című mexikói népdalt világsikerré repítő Ritchie Valens és Buddy Holly, a két fiatal rocklegenda halálos repülőgép balesetét feldolgozó mozit.

- Hirdetés -

2018-ban,  Bohém rapszódia nagyot ment, aztán az Elton John-féle Rocketman is bejött a közönségnek és nyilván jönnek a többiek: David Bowie-ról és Elvis Presley-ről már szó is volt ilyen értelemben, tegyük hozzá a Király életéről nem ez lenne az első film. Úgy kell az új történetek az elmúlt tíz-húsz évben szűkölködő Hollywoodnak, mint egy falat kenyér – a legendás zenészek élete valóban ordít a megfilmesítésért.

A 2012-ben elhunyt Whitney Houston élete és halála egyaránt botrányokban bővelkedett és a hírek szerint  az újabb életrajzi filmek írását is -sikeres csapaton ne változtass- a Bohém rapszódiát is sikerre vivő Anthony McCartenre bíznák. Sőt, a rendező, Stella Meghie és a film címe is megvan, ami legyünk őszinték, nem sok kreativitásra vall, hiszen egyik legsikeresebb száma, az I Wanna Dance With Somebody lesz.

- Hirdetés -

Főszereplőről és a bemutató időpontjáról még nem tudni semmit, de ráérnek, hiszen két éven belül aligha lesz látható a film.

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×