22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Na ne! Ez nagyon durva bünti, még Indiában is

Rendhagyó büntetést szabtak ki Indiában a Gangesz partján hűsölő turistákra. Az Uttarakhand államban a meglepőnek számító büntetés kiváltó oka is szokatlan és reméljük, nem is lesz időnk megszokni nekünk sem.

Bocsi!

Különös büntetést mért az indiai hatóság azokra a turistákra, akik megszegték a kijárási tilalmat. Ötszázszor le kell írniuk a következő mondatot:

- Hirdetés -

„Sajnálom, hogy megszegtem a kijárási tilalmat.”

A rendőrség egyik munkatársa a Hindustan Times indiai napilapnak nyilatkozott az esetről, amely pontosan az észak-indiai Rishikesh városában, az ország egyik legnépszerűbb turistacélpontjánál történt. Elmondása szerint a szokatlan büntetést izraeli, ausztráliai, mexikói és még pár európai országból érkezett turisták tízfős csoportjára szabták ki, akiket a Gangesz partján állították meg.

Mint légy a légyfogón, úgy ragadt turisták hada Indiában

rendőr
Ez is India

- Hirdetés -

Az egész országot érintő lezárások miatt rengeteg turista ragadt az országban, de rájuk is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a helyiekre. Csak a létfontosságú bevásárlások miatt mehetnek az utcára.

Bár a tízfős csoport azt állította, nem volt tudomásuk a kötelező előírásról, a rendfenntartókat ez nem hatotta meg. A rendőrök körülbelül 50-60 üres lapot hoztak, majd figyelmeztették a turistákat, ha nem írják le ötszázszor azt a bizonyos bocsánatkérést, akkor feketelistára kerülnek, ami akár abban is megakadályozhatja őket, hogy újra India területére lépjenek. A pórul járt turisták végül beleegyeztek és a helyszínen leírták a kért mennyiségben a szöveget. Miután végeztek, még egyszer óva intették őket attól, hogy alapos indok nélkül mászkáljanak.(Városi Kurír)

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×