22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Ilyen nincs, és mégis van! – eldobod az agyad ha megnézed az artistalányt

Simon Cowell, a Nagy Británniában élő valóságshow-k híres zsűritagja meghívást kapott az amerikai X faktor zsűrijébe. Még a sokat látott sztárzsűritag is elszórta az agyát artistalányt látva.

Nézzük az artistalányt, mit művel a testével és a zsűrivel

Ebben a műsorban fellépett egy 14 éves lány, Sofie Dossi aki a bemutatott produkciójával nagyon nagy meglepetést okozott a zsűrinek.

- Hirdetés -

Sofie nagyon különleges akrobata mutatvánnyal lépett fel, amelyet hosszú ideig gyakorolt, videókból tanulta meg a mozdulatokat, Sofie fiatal kora ellenére rövid időn belül világszínvonalú artistává vált egy hihetetlen mutatvánnyal, amellyel bebizonyította testének rugalmasságát.

sofie
Az artistalánynál ez még csak a kezdet

- Hirdetés -

Legelőször kézen állt és a lábával megfogott egy almát, majd elkezdte enni. De ez semmi ahhoz képest, ami ezután következett. Sofie vadi új trükköt mutatott be, amihez íjat használt. A zsűri tagjai kissé pánikba estek, az egyikük azt kereste, hogyan bújhat az asztal alá. Kár volt félnie, az artistalány nem hibázott.

Forrás

Ezt se hagy ki!

Ilyen nincs, és mégis van! - eldobod az agyad ha megnézed az artistalányt 1

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×