23.4 C
Budapest
2020.szeptember.18, péntek.

Valóban a Holdon „leng” az amerikai zászló?

Vágjunk a közepébe! Egyes konteósok szerint Armstrong még véletlenül sem a Holdról, hanem egy nevadai katonai bázison kialakított stúdióból harsogta világgá történelmi szavait a kis és nagy lépésről 1969. július 20-án .

Az összeesküvés-elméletes forgatókönyv szerint…

Az USA nem engedhette meg magának, hogy a hatvanas évtizedben ne küldjön embert a Holdra, mert az oroszok aztán olyan vérszemet kaptak (volna), hogy abból semmi jó ki nem sült (volna).

Mivel azonban még közel sem álltak készen az útra, a  megoldást egy óriási svindli jelenthette, melynek keretében az egyik isten háta mögötti katonai bázison, esetleg a híres-hírhedt 51-es körzetben felépítettek egy stúdiót kráterekkel, homokkal, holdbéli tájjal meg mindennel, ami kell. Odavitték az űrhajósokat, mindenkivel aláírattak egy olyan titoktartási nyilatkozatot, amelynek még a betűtípusától is égnek állt az emberek haja és belevágtak az Orbitális Átverésbe.

hold
Kép NASA

A kamusi „űrhajósok” még speciális pszichológiai tréningen is részt vettek, ahol megtanították őket egyrészt roppant hihetően hazudni, másrészt pedig arra, hogy még véletlenül se érezzék feszengve magukat, amikor majd emberek százmilliói fogják ünnepelni őket úgy, mint hősöket és az emberiség élcsapatát.

A kilövés napján egy teljesen üres Saturn V rakéta hagyta el Cape Canaveralt Kennedyt, majd – miután a sajtó kamerái leszakadtak róla – szépen visszazuhant az óceánba. Az úgynevezett visszatérésnél meg a legénységet berakták egy kívülről profi módon összeégetett és összekalapált űrmodulba, amit jól belelöktek a vízbe, ahonnan később az emberiség üdvrivalgásai közepette kiszedték őket.

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
tiszta égbolt
23.4 ° C
23.9 °
23 °
15 %
3.6kmh
0 %
pén
23 °
szo
23 °
vas
26 °
hét
26 °
ked
28 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×