22.5 C
Budapest
2020.szeptember.19, szombat.

Meghan hercegnő titkos élete

Meghan Markle hercegnő  még a Harry herceggel megkötött frigy előtt is  megpróbált  kapcsolatba lépni a paparazzókkal üzletelő  apjával, írja a hvg.hu.

A hercegnő titkos SMS-ei

Meghan Markle a Mail on Sunday ellen indított per keretében nyilvánosságra hozta azokat az üzeneteket, amelyeket Harry herceggel az apjának, Thomas Markle-nak küldtek napokkal a két évvel ezelőtti esküvőjük előtt. Sussex hercegnéje azt állítja, hogy a lap félreidézte a mondataikat annak érdekében, hogy rossz színben tüntessék fel a hercegi párt.

Meghan hercegnő titkos élete 1

 

Az időközben Los Angelesbe költöző Harry herceg és Meghan Markle a héten jelentette be, hogy megszakít minden kapcsolatot négy brit bulvárlappal.

A nyilvánosságra hozott SMS-ekből az derül ki, hogy Harryék megpróbáltak kapcsolatba lépni Thomas Markle-lal, aki azonban nem reagált a telefonívásaikra és az SMS-eikre sem. 2018. május 5-én a hercegné ezt írta: „Hívtalak és SMS-t is küldtem, de nem halottam felőled, szóval remélem, jól vagy.” Másnap ismét üzenetet küldött neki, miután kiderült, hogy Thomas Markle pénzért cserébe pózolt paparazzi fotósoknak.

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
borús égbolt
22.5 ° C
23.3 °
21.7 °
26 %
1.5kmh
94 %
szo
23 °
vas
26 °
hét
27 °
ked
28 °
sze
28 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×