22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Gálvölgyi János: a normalitás határán belül kell óvatosnak lenni

Gálvölgyi János otthoni karanténban van, onnan adott interjút a Fidelionak,  amiben többek között beszélt arról, hogy maga milyen óvintézkedéseket tesz, mit vár a járvány utáni világtól, és miért nem engedett a kísértésnek, hogy szakállat növesszen.

…a színháznak az online tér igazából a karantén…

“A virtuális világ nekem még mindig egy labirintus. Noha azt már megtanultam, hogyan kell felvennem mobil videóra, amit mondok. Elküldeni már nem tudom, azt a vejem intézi. Ám nagyon jó, hogy vannak internetes bejelentkezései a színészeknek. Ezek jó feladatok, boldogan csinálom, ez a szakmám. (…) Persze azt is gondolom: a színház valójában karanténban van az online térben.”

- Hirdetés -

Gálvölgyi szerint a kényszerű visszavonulással nem leszünk jobb emberek.

„AKI JÓ, AZ JÓ EZEKBEN A NAPOKBAN IS, ÉS ÍGY MARAD MÉG, AMEDDIG TUD. AKI MEG GÁTLÁSTALAN, ROSSZ ÉS AMORÁLIS, AZ PONTOSAN UGYANILYEN LESZ HOLNAP ÉS AZUTÁN. MERT NINCS LELKIISMERETE.

- Hirdetés -

Mérhetetlenül aljasnak tartom, hogy a piacokon egyesek nyolcezer forintért árulták a csenevész csirkelábakat, miután elrendelték a vészhelyzetet. Felháborít, hogy bárki is a félelemből akar üzletet csinálni.”

a „normalitás határán belül kell óvatosnak lenni”

Elárulta, hogy legalább húsz éve bevezette a privát óvintézkedéseit.

Folyton röhögtek rajtam a kollégák de én régóta használok kézfertőtlenítőt, mert egyszerűen jobban érzem magam tőle.

…a fejünket is ki kell tisztítani….

Ugyanis nem szólhat arról a nap huszonnégy órája, hogy szinte radarral kövessük hol tünt föl a vírus merre halad, ki mit gondol róla.

Gálvölgyi János készen áll a folytatásra

LEHET, HOGY NEM KAPJUK EL A VÍRUST, DE A KARANTÉN HATÁSAI MIATT BEDILIZÜNK, SZELLEMI RONCSOK LESZÜNK, HA NEM ZÁRJUK KI A VILÁGOT IDŐRŐL IDŐRE A LAKÁSBÓL. NEHEZÍTI A DOLGOT, HOGY NEM LÁTJUK A VÉGÉT. A BIZONYTALANSÁG IS FERTŐZŐ. ÉN KONDICIONÁLOM MAGAM, HOGY NE HÜLYÜLJEK BELE.

Gálvölgyi János azt mondja, a korlátozás világában sem engedheti el magát, és ha most bármelyik reggel kapna egy telefont, hogy este előadása van, nem kezdene el kapkodni, készen állna.

Hasonló

Gálvölgyi János: a normalitás határán belül kell óvatosnak lenni 1

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×