22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Forgalommal szembe jogosítvány, műszaki és biztosítás nélkül

Jogosítvány se volt nála, de nem érdekelte. Megfordult, majd a forgalommal szemben haladt egy csongrádi férfi az M43-as autópályán Szeged közelében.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai 2020. április 17-én 11 óra 30 perckor az M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 3-as kilométerszelvény közelében állították meg a forgalommal szemben közlekedő gépkocsit. A személyautóban egy férfi és egy nő ült.

- Hirdetés -

Se jogosítvány, se műszaki, se biztosítás, mi volt akkor rendben?

A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsit vezető férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, az autót már kivonták a forgalomból és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása sincs. A sofőr elmondta, hogy a kocsit korábban utastársa vezette, akiről kiderült szintén nincs jogosítványa. Az egyenruhások mindkettőjükkel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Forrás: Autószektor

- Hirdetés -

Ez is érdekelhet

Forgalommal szembe jogosítvány, műszaki és biztosítás nélkül 1

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×