22.5 C
Budapest
2020.szeptember.19, szombat.

A koronavírus és Te

Immunológiai vizsgálatok segítségével számszerűen meghatározható, hogy a vizsgált páciens szervezetében milyen típusú és mennyiségű ellenanyag termelődött az új koronavírus fertőzés ellen.

Jó, jó védett vagy a koronavírus ellen, de mennyire

A CMC Déli klinika csatlakozott ahhoz – az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által kezdeményezett –nemzetközi vizsgálati protokollhoz, amely alapján pontosan meg lehet állapítani, hogy az új koronavírussal szemben ki az, aki már védett, illetve ki az, aki fogékony a fertőzésre, olvasható a Napidoktor cikkében.

Az országban már több magán egészségügyi intézményben is elérhető koronavírus szerológiai gyorstesztek csak azt mutatják meg, hogy van-e ellenanyag a páciens szervezetében. A CMC Déli Klinika által elvégzett immunológiai vizsgálatból viszont azt is megtudhatjuk, hogy pontosan mennyi ellenanyagot termel a szervezetünk. Ami azért kiemelten fontos, mert helyes döntést arról, hogy hogyan védjük magunkat és a környezetünket a járványtól csak az ellenanyagszintünk pontos mértékének a tudatában hozhatunk.

korona
(Kép: Pixabay)

Speciális állapot felmérés

A biztos diagnózis érdekében a klinikán az új koronavírus immunológiai vizsgálatot személyre szabott, a vírusfertőzésre specifikus állapotfelméréssel egészítik ki annak érdekében, hogy feltérképezzék azokat az egyéni rizikótényezőket, amelyek fontosak a vizsgálati eredmények precíz kiértékeléséhez.

A szigorú protokoll szerint elvégzett nemzetközi programhoz kapcsolódóan, így a magyar páciensek is hozzá tudnak járulni a minél eredményesebb és gyorsabb vakcina fejlesztésekhez is. A CMC Déli Klinikán elvégzett új koronavírus immunológiai vizsgálatokat Dr. Jankovics István a WHO Nemzeti Influenza Laboratórium Emeritus Vezetője irányítja és ellenőrzi.

 

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
borús égbolt
22.5 ° C
23.3 °
21.7 °
26 %
1.5kmh
94 %
szo
23 °
vas
26 °
hét
27 °
ked
28 °
sze
28 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×