22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Mire jó ez emberek? 3 a magyar igazság és 1 a ráadás

Egyes emberek olyan mélységesen elégedetlenek saját életükkel, hogy az már a hétköznapi gonoszság fogalomkörébe tartozik.

1. Pécs

Térfigyelő kamera segítségével fogták el azt a 69 éves nőt, aki Pécsett, a Táncsics Mihály utcában karcolt össze 8 autót. A pécsi nő a vallomásában elismerte a bűncselekményeket, valamint azt is, hogy kulcscsomójával karcolta meg ott parkoló autókat. Azonban nem volt nagy tett a beismerő vallomása, hiszen azokról videofelvételek készültek.

- Hirdetés -

A nyomozók végül  a helyszínen fogták el. Ellene rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság. A nő valószínűleg szabadlábon védekezhet, hiszen miért ne. Az ilyen elmebeteg emberek nem foghatók le. Gondolom, most jót röhög az otthonában.

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét
- Hirdetés -

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×