12.4 C
Budapest
2020.szeptember.20, vasárnap.

Horoszkóp az ősi egyiptomi tudás mélységesen mély kútjából

A születésünk dátuma mindenkinek feltárja a lelkét és a sorsát. Ma  az ősi  Egyiptom lélekhoroszkópját hoztunk el nektek, olvassátok figyelmesen. A te lelked melyik zodiákusban van? Ne feledd, ha  nyitott lélekkel olvasod a horoszkóp nem hazudik.

Aki 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31-én született annak a lelki horoszkópja: REN

Egy ember addig él, amíg beszélnek róla, így gondolták a régi egyiptomiak. REN a lélek egy része, amely nélkül az emberi test nem létezik. A REN-t megkapta mindenki, amikor megszületett, abban a pillanatban, amikor meglátta ezt a világot.

Azok az emberek, akiknek a REN a horoszkóp-megfelelője, okosak, a hatalmuk teljesül. Jólelkűek, az ő nevük azért született, hogy továbbadják. Az életről érdekes történeteket tudnak és az egzisztenciájukkal jó példát mutatnak másoknak azért, hogy bátrak és másabbak legyenek. Ezeknek az embereknek van egy ajándékuk az Istentől az, hogy fel tudnak emelkedni. Egy zseniális ötlettel, egy látomással, egy választással, egy életstílussal.

Azonban ezek a személyek befelé fordulóak, érzékenyek és sebezhetőek lelkileg. Változik a hangulatuk, sok esetben boldogtalannak érzik magukat mert úgy érzik, hogy nem tudnak beilleszkedni abba a közösségbe ahová tartoznak. A kritikák nagyon megingatják őket, nélkülük a világ nem lenne ennyire előrehaladott.

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
borús égbolt
12.4 ° C
13.3 °
11.7 °
66 %
0.5kmh
100 %
vas
25 °
hét
27 °
ked
28 °
sze
28 °
csü
26 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×