22.5 C
Budapest
2020.szeptember.19, szombat.

Hajós András embersége

Nem tudom, amit felajánlok, az megvalósítható-e, van-e gyakorlati értelme. De a szívem tudja, hogy ennek a felajánlásnak el kell hangzania – kezdte posztját Hajós András.

Tessék kérem utánozni Hajós Andrást

Az Emil.RuleZ énekese, műsorvezető közösségi oldalán egy a  kórházi ellátásból kitett rászorulónak felajánlott egy szobát és a tőle telhető segítséget.

Hajós András embersége 1

“Van egy szobánk, amibe be tudok fogadni valakit, akit kiraknak a kórházból

Nem vagyok ápoló, nem tudom biztonságos-e ez így, nem tudom, el tudok-e látni egy embert, de megpróbálom, ha kell, mert nem halhatnak meg emberek amiatt, hogy ki kell üríteni kórházakat. Elég meredeken hangzik, hiszen az ápolás-segítés egy szakma, körülményekkel, feltételekkel, eszközökkel. Nem tudom, járványügyi szempontból ilyet szabad-e? Fogalmam sincs, lehet-e ezt úgy csinálni, hogy ne többet ártsak, mint használok…

De ennek a felajánlásnak legalább el kell hangzania,

és másoktól is kell érkeznie ilyen felajánlásoknak. Ha másért nem, hogy az elesett, kilátástalanul rettegő emberek érezzék: gondolnak rájuk, nincsenek egyedül.

Lehet, hogy kevés a maszk, a gép, a felszerelés. De szolidaritást és szeretetet egyelőre még nem Kínából kell RENDELNI.”

Igen kérem ilyen egyszerű dolog a szolidaritás és a segítség.

Kapcsolódó

Hajós András embersége 2

 

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
borús égbolt
22.5 ° C
23.3 °
21.7 °
26 %
1.5kmh
94 %
szo
23 °
vas
26 °
hét
27 °
ked
28 °
sze
28 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×