28.2 C
Budapest
2020.július.09, csütörtök.

Álombeli halottidéző, élők és holtak – Ne ijedezz!

Az álmok sok esetben fontos dologra hívják fel a figyelmünket, de sokan nem tudják értelmezni. Mindenki álmodik, minden éjjel, de nem mindig emlékszünk arra amit álmodtunk, vagy ha emlékszünk akkor sem tudjuk pontosan azt, hogy mit is jelent, különösen ingoványos a holtak birodalmába kalauzoló álmok jelentése.

Minden álmunknak van jelentősége

Vannak olyan pszichológusok akik az élők és holtak közötti kapcsolatot vizsgálják, ők arra a következtetésre jutottak, hogy az elhunyt személyek nem hagynak el minket végleg, valamilyen formában kommunikálnak velünk. Ez előfordulhat a nap bármelyik szakában, de legtöbbször álmainkban beszélünk velük.

- Hirdetés -

Mikor keresnek a holtak?

holtak
Kép : Pixabay

Amikor az agyunk kölcsönhatásba lép a tudatalattinkkal azok a szeretteink akik már nincsenek köztünk próbálnak kapcsolatba lépni velünk azért, hogy tanácsot adjanak vagy csak azért, hogy közel érezzük őket.
Amikor egy szeretett személyt elveszítünk akkor mindig odafigyelünk az álmaink apró részleteire is. Néhány teória szerint a szeretett személy nem hagy el bennünket végleg, próbálnak kommunikálni velünk. Azok az álmok, amelyekben egy ilyen személy megjelenik, olyanok mint egy üzenet a számunkra.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
28.2 ° C
28.3 °
28 °
45 %
5.1kmh
12 %
csü
29 °
pén
32 °
szo
31 °
vas
21 °
hét
24 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×