28.2 C
Budapest
2020.július.09, csütörtök.

Csillagjegy és a nehéz helyzetek

Sokakra ráismertem a közeli és nem annyira közeli ismerőseim közül ebben a csillagjegy pontos leírásában… Amikor az életben minden jól megy, akkor néhány vonásunk nem mutatkozik meg. Egy meghatározott pillanatig.

Kos

A Kos minden problémából méltóságteljesen jön ki. Büszke magára és saját erővel győzi le a nehézségeket! E csillagjegy szülötte csendesen távolítja el az útjába kerülő akadályokat…

- Hirdetés -

Bika

A Bika válla mindent elbír! Ez a csillagjegyű szereti megoldani a nehézségeket és szereti másokkal megosztani a sikerének a titkát. Még azokkal is, akik nem készek az ilyenfajta nyitottságra!

Ikrek

Az Ikrek – szeretnek segítséget kérni, főleg a Bikáktól és a Kosoktól. Tudják, kit lehet kihasználni! Ugyanakkor ezen csillagjegyűek bőségesen hálásak azoknak, akik segítettek nekik a nehéz problémából kikeveredni.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
28.2 ° C
28.3 °
28 °
45 %
5.1kmh
12 %
csü
29 °
pén
32 °
szo
31 °
vas
21 °
hét
24 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×