14.9 C
Budapest
2020.szeptember.21, hétfő.

Hihetetlenül valósághű babák – kézzel készített csodák!

Egy különleges tehetségű babakészítő, Michael Zajkov. Olyan élethű babák kerülnek ki a keze alól amelyek már már zavarba ejtőek.

A fiatal babakészítő a kezdetekben bábszínházban dolgozott,

majd 2013-ban egy moszkvai babakiállításon felfedezték a tehetségét. A tökéletes alkotásokhoz kézzel festett üvegszemeket használ, így nem csoda, hogy a babák pillantása annyira élethű, mintha egy gyermek nézne ránk.

Különösen figyelemre méltó dolog ez éppen mostanság amikor a valós életünk is szinte teljesen a virtuális térre koncentrálódott.

Éppen ellenkezőleg, ezek a babák riasztóak

Hihetetlenül valósághű babák – kézzel készített csodák! 6

Mexikóban van a világ egyik alighanem legfurcsább látványossága a Babák szigete. A helynek különleges hangulata van, ami nyomasztóan hat az odalátogatókra. Mint egy megelevenedett horrormese. Az ember akaratlanul is úgy érzi, hogy a babák lélektelen üvegszemei (vagy épp üres szemgödrei) nyomon követik minden lépését. Az enyészeté lett babák nem is babák többé, hanem képzeletünkben valami gonoszabbá, rémisztőbbé váltak. Rémisztő gyermektorzókká.

 

Hihetetlenül valósághű babák – kézzel készített csodák! 7

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
borús égbolt
14.9 ° C
17.2 °
11 °
81 %
1kmh
95 %
hét
26 °
ked
28 °
sze
27 °
csü
26 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×