22.6 C
Budapest
2020.július.13, hétfő.

Ezen csillagjegyek tagjaiból válnak a legjobb szülők

Az, hogy kiből válik jó szülő, számtalan dolgon múlik, így természetesen nem állítjuk, hogy azon csillagjegyek szülöttei, akik ezen a listán nem kaptak helyet, ne lehetnének kiváló édesanyák vagy édesapák. Tény azonban, hogy csillagjegyünk erősen befolyásolja személyiségünket, így azt is, hogy alapvetően mennyire áll hozzánk közel a szülői szerep. Most bemutatjuk a zodiákus azon jegyeit, akikhez a legjobban passzol a szülői szerep!

5. hely: Mérleg

Kiegyensúlyozott, nyugodt személyiséggel rendelkeznek. Szinte soha nem kiabálnak, nem gyermekeiken vezetik le a feszültségüket, mindig kompromisszumra törekednek. Ösztönösen érzik, hogy a gyereknek mikor van szüksége támogatásra, pátyolgatásra, és mikor kell teret engedniük, önálló cselekvésre biztatniuk őket.

- Hirdetés -

4. hely: Bak

A Bakok számára kiemelten fontos, hogy megmaradjon az egyensúly a munka és a család között, ezért mindig szakítanak elegendő időt arra, hogy anyai-apai teendőiket ellássák. Rendkívül ambiciózusak, és ezt át tudják adni gyerekeiknek is. Kérés nélkül, önzetlenül támogatják szeretteiket, mellette senki sem érezheti egyedül magát. Olykor hajlamosak elveszni a mindennapi apróságok tengerében, ha többször nézik a “nagyobb képet”, a távlati célokat, még jobb szülő válhat belőlük.

3. hely: Halak

A képzeletbeli dobogó harmadik foka a Halaké. Kreativitásuknak és érzékenységüknek nagy hasznát veszik szülőként. Fontos számukra, hogy gyermeküknek sok mindent megmutassanak, főleg a művészeti területeken. Egy Halak szülő gyermeke jó eséllyel tapasztalatokat, élményeket szerez a zene, az irodalom, és a színház világában. Realitásérzékük ugyan hagy némi kívánnivalót maga után, de az a gyengédség és odaadás, ami bennük van, szinte eredendően jó szülőkké teszi őket.

- Hirdetés -

2. hely: Rák

Lételemük a gondoskodás, sok Rák számára a legfontosabb életcél, hogy jó szülő váljon belőle. Mindig ott állnak gyermekük mellett, akit bármitől és bárkitől megvédenek, ha kell. Olykor túlféltik gyermekeiket, pedig mindenki számára fontos, hogy a saját hibáiból (is) tanulhasson. Ha nem viszik túlzásba a féltést és törődést, akkor kiváló anyukák-apukák lesznek.

1. hely: Bika

A lista első helye a Bikáké, akik egyszerre képesek biztonságot, megértést, jó hallgatóságot, és érzelmi stabilitást nyújtani gyermekeik számára, ami már-már garancia a sikerre. Fontos nekik, hogy gyermekük sokat mozogjon, ezért rengeteg időt töltenek a jó levegőn. A természet szeretetének átadását kiemelten fontosnak tartják, összességében az “ép testben ép lélek” szellemében nevelik gyermekeiket.

Forrás

- Hirdetés -

Megosztás

Budapest
kevés felhő
22.6 ° C
23.3 °
21 °
43 %
1kmh
19 %
hét
23 °
ked
27 °
sze
26 °
csü
25 °
pén
25 °

Szerző

Megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a igende.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×